Catootje’s Dinerbox

Wij stappen gedurende de lock down over op de verkoop van take-away dinerboxen met viergangen menu’s. We hebben iedere week een ander (vegan) menu.

Bekijk het menu van deze week (donderdag 16 en met zaterdag 18 december) hieronder en bestel de Catootje dinerbox voor bij u thuis. Aanstaande zondag 19 december zijn wij gesloten in verband met voorbereidingen voor onze kerstdiner box. 

Catootje’s kerstdiner box – UITVERKOCHT

Op eerste en tweede kerstdag bieden wij de Catootje’s kerstdinerbox aan. Er is keuze tussen twee menu’s; één voor liefhebbers van vis- en vleesgerechten en één voor vega’s en vegans. Beide menu’s zijn uit te breiden met een lekker kaasplankje van Fromagerie Bon. U kunt uw bestelling bij Catootje afhalen of u kunt het thuis laten bezorgen (kosten: € 5,-). Bekijk het menu van de kerstdiner box hieronder.

 

 

Wijnkaart

Samen met onze leveranciers en wijnadviseur hebben wij mooie en betaalbare wijnen geselecteerd om bij onze Frans-Marokkaanse gerechten te serveren.

Benieuwd naar onze selectie? Bekijk de wijnkaart van Catootje aan de Markt hier!

Koffie, thee & desserts

Bij Catootje aan de Markt wordt koffie en thee van Puro geschonken, een biologisch en fairtrade merk.

Na een heerlijk diner kun je uit diverse desserts kiezen. Onder andere uit een wekelijks wisselend aanbod van (t)huisgemaakte (vegan) taarten bereid door Robby en Narissa; ook glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en/of vegan. Op onze dessertkaart staan ook suggesties voor een lekker digestief bijpassend bij de desserts. 

De Frans-Marokkaanse keuken ontdekken van Catootje aan de Markt?