Catering

Catootje aan de Markt doet ook aan catering!! Let op: wij nemen alleen opdrachten vanaf 35 personen aan in verband met de drukte in ons restaurant.

U kunt bij ons een (uitgebreide) lunch, borrelhapjes of een diner bestellen. De buffetten worden altijd in overleg met u samengesteld. Wilt u bijvoorbeeld een volledig vegetarisch of veganistisch buffet of heeft u een budget om rekening mee te houden? Geen probleem, wij denken met u mee!

Buffetten

Thuis of op het werk kunt u genieten van dezelfde kwaliteit als in ons restaurant Catootje aan de Markt.

We stellen het buffet voor uw evenement of bijeenkomst altijd in overleg met u samen. U kunt zelf aangeven wat u lekker vindt en welke gerechten er op tafel moeten staan. Vegetarisch, veganistisch, vlees- en/of visliefhebber? Bij ons is Iedereen welkom en we houden overal rekening mee! 

Waar kunt u bij de gerechten aan denken? Aan onze beroemde Marokkaanse lamstajine, Libanese citroenkip, viskoekjes met garnalen of gegrilde groenten met salsa verde bijvoorbeeld.
Denk aan een salade van huisgerookte rosbief met tonijnmayo, een bulgursalade met feta en granaatappel, een salade van gepekelde zalm met dragon of een salade met pijlstaart inktvis.

Wilt u een van de thuisgemaakte taarten van Robby en Narissa als dessert? Alles is mogelijk!

Een buffet kan bij ons besteld worden vanaf 20 personen.

Vraag naar de mogelijkheden per mail of telefoon!