Catering

Je kunt ook thuis, in je bedrijf of tijdens een feest genieten van de verse, internationale gerechten van Catootje aan de Markt. Wij doen ook aan catering. Daarbij hebben we maar één voorwaarde: vanwege de drukte in ons restaurant kunnen we alleen catering verzorgen vanaf 35 personen aan.

Wij zorgen voor een (uitgebreide) lunch, borrelhapjes of een diner. De buffetten worden altijd in overleg met u samengesteld, en wij hebben natuurlijk ook suggesties voor een geslaagde borrel, diner of buffet.

Wilt u volledig vegetarische of veganistische catering of heeft u een budget om rekening mee te houden? Geen probleem, wij denken met u mee!

Buffetten

Thuis, op een feestje of op het werk kunt u eten en drinken met dezelfde kwaliteit als in ons restaurant Catootje aan de Markt in Leiden.

We stellen het buffet voor uw evenement of bijeenkomst altijd in overleg met u samen. U kunt zelf aangeven wat u lekker vindt en welke gerechten er op tafel moeten staan. Vegetarisch, veganistisch, vlees- en/of visliefhebber? Bij ons is Iedereen welkom en we houden overal rekening mee! 

Waar kunt u bij de gerechten aan denken? Aan onze beroemde Marokkaanse lamstajine, Libanese citroenkip, viskoekjes met garnalen of gegrilde groenten met salsa verde bijvoorbeeld.
Denk aan een salade van huisgerookte rosbief met tonijnmayo, een bulgursalade met feta en granaatappel, een salade van gepekelde zalm met dragon of een salade met pijlstaart inktvis.

Wilt u een van de thuisgemaakte taarten van Robby en Narissa als dessert? Alles is mogelijk!

Vraag naar de mogelijkheden per mail of telefoon!