Menukaart

Diner

Catootje aan de Markt maakt mediterrane gerechten, alles wordt vers bereid en veelal met biologische producten. Onze specialiteit is het sharing dinner: kleine gerechtjes, een diversiteit aan tajines en een bord vol zoetigheden om met elkaar te delen. Heb je een allergie, laat het ons weten, want dan houden we daar graag rekening mee!

DINERKAART

Lunch

Lunchen is bij ons een ruim begrip. Of je nu om 10 uur behoefte hebt aan een brunch of er om 16 uur achter komt dat je toch wel heel erge honger hebt, een lunch maken we bij Catootje aan de Markt graag voor je klaar. We bieden naast een drietal sandwiches en twee soorten soep, een gezonde mediterrane lunch aan. Deze bestaat uit een stevige salade en platbrood met dips als basis en is uit te breiden met verschillende kleine gerechten. Een ideale lunch om met elkaar te delen!

LUNCHKAART

Koffie, thee en taart

Bij Catootje aan de Markt wordt koffie en thee van Puro geserveerd, een biologisch en fairtrade merk. Daarbij hebben we een een wisselend aanbod van (ook glutenvrije) taart; zelf gebakken door Wilma.

KOFFIE-/DRANKENKAART

Neem mee

Heb je geen tijd om zelf te koken, neem dan een maaltijd van ons mee naar huis. Je kunt telefonisch bestellen of langslopen. Houd er rekening mee dat de wachttijd ongeveer 20 minuten is. Bij drukte in het restaurant kan dit wat langer zijn.

NEEM MEE